Oferă discountul tău copiilor care luptă cu cancerul

Reţeaua de farmacii Hippocrates are ca obiectiv al activităţii sale nu doar aprovizionarea cu medicamente a populaţiei, dar şi implicarea activă a întregului colectiv în acţiuni civice. De data aceasta atenţia noastră se îndreaptă spre cei mai tristi ca noi, copiii diagnosticaţi cu cancer, care se află la tratament în Institutul Oncologic or. Chişinău, în secţia pediatrie oncologică şi hematologie. 

15 noiembrie 2015 - 15 decembrie 2015

LA PROCURAREA PRODUSELOR PROMOŢIONALE, D-STRĂ AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ PĂSTRAŢI REDUCEREA,SAU PUTEŢI OFERI ACEASTĂ REDUCERE COPIILOR BOLNAVI DE CANCER

Partenerul promoţiei - Asociaţia "Little people" Moldova

Ce face Asociaţia "Little people" Moldova? Zilnic în secţiile de oncopediatrie şi hematologie de la Institutul Oncologic două echipe de voluntari a asociaţiei Little People Moldova desfăşoară activităţi de suport psihologic: terapie prin artă, spectacole tematice, lecţii de curaj în cadrul şcolii "Eu nu mă tem!'. Voluntarii sunt studenţii şi absolvenţii facultăţilor de psihologie din 3 universităţi din Moldova, instruiţi pentru a lucra cu copiii bolnavi.

Scopul activităţiilor: Familiarizarea copiilor cu situaţia de boală, susţinerea lor prin ai învăţa să lupte cu maladia, să înţeleagă adecvat şi adaptat vîrstei ce anume se întâmplă cu ei pe parcursul bolii şi a tratamentului. Copiilor le sunt prezentate metode creative de management a durerii, şi de reducere a stresului în timpul internării.

Experienţa colegilor din România. Un astfel de program de susţinere în România există deja de 17 ani, rezultatele întrec orice aşteptări ale părinţilor şi medicilor. Şansele copiilor la vindecare cresc semnificativ.

Stimaţi Vizitatori ai reţelei de farmacii Hippocrates!

Cu susţinerea Dvs. noi vom ajuta copiii bolnavi din Moldova să lupte cu această maladie dură. Hăideţi să le oferim o speranţă impreuna!

Unde-s mulţi, puterea creşte!

Posturi vacante:
Vezi toate posturile vacante...
Sondaj:
Ce asortiment de produse trebuie lărgit în farmaciile Hippocrates?
Rezultatele...
Contacte:
Adresa: Str. Calea Orheiului, 103/3,
MD 2020, or. Chisinau, Moldova
Tel: (+373 22) 45 95 15,
Fax: (+373 22) 45 95 15
E-mail: info@hippocrates.md
Copyright © 2014 HIPPOCRATES | Farmacie. All rights reserved.