Promoții speciale

 • Reduceri: Ceai pentru copii HiPP
  Joi, 22 Februarie 2018
  S-a demonstrat că ceaiul hidratează la fel de bine ca apa, iar ceaiurile organice HiPP sunt potrivite pentru bebeluşul tău, chiar de la prima saptămână de viaţă.  Vezi diversitatea produselor HiPP pe rafturile farmaciei Hippocrates.
 • BIOKON - frumuseţea buzelor tale
  Luni, 19 Februarie 2018
  BIOKON este un brand cosmetic bazat pe abordarea ș tiin ț ifică ș i pe tradi ț iile naturalită ț ii. Cosmetica BIOKON este creată cu dragoste ș i respect pentru fiecare femeie, pentru a-i oferi îngrijire ș i frumuse ț e! Promoţie 01.02.18 - 28.02.18   Balsam pentru buze BIOKON cu preţ redus -20% BIOKON Balsam pentru buze "Orhidee şi...
 • Terci HiPP Noapte bună cu 15% reducere
  Marti, 13 Februarie 2018
  Pentru un somn liniştit al bebeluşului tău, încearcă terciul HiPP "Noapte bună". Componentele organice, asigură valoarea nutritivă ridicată a produsului, care e disponibil în farmaciile Hippocrates cu 15% reducere! Oferta valabilă până pe 28.02.18
 • Un truc pentru o privire seducătoare
  Sambata, 10 Februarie 2018
  Сrema Gerovital - îngrijirea zonei sensibile din jurul ochilor asigură acţiune în trei direcţii: diminuează ridurile profunde, cele de expresie şi cearcănele. În februarie, Gerovital antirid contur ochi este cu 20% reducere!
 • Reduceri: Spune Nu răcelii
  Joi, 8 Februarie 2018
  Vino în farmacia Hippocrates şi alege un medicament pentru tratarea primelor simptome! Profită de reduceri de sezon, iar la cumpărătura suplimentară - primeşte cadoul Hippocrates!
 • Întrerupeți lanțul bolilor cu Likopid
  Marti, 6 Februarie 2018
  În luna februarie, pentru  a doua cutie  Likopid dispuneţi de reducere  20%! Hippocrates - mereu alături, mereu cu grijă!
 • Întîmpină ziua îndrăgostiţilor cu reduceri semnificative
  Luni, 5 Februarie 2018
  Orice produs, marca Ziaja îl vei procura cu -20% şi marea surpriză: oferta este valabilă şi pentru pachetele promoţionale Ziaja 1+1! Pe 12-14 februarie, te aşteptăm în reţeaua de farmacii Hippocrates!
 • Un mod distractiv de a învăţa regulile igienei
  Vineri, 2 Februarie 2018
  Spuma pentru mâini şi faţă HPP este deosebit de prietenoasă cu pielea, curăţă bine, iar spălatul devine o activitate distractivă!  Are pH neutru şi nu provoacă usturime ochilor.  Găsiţi produsul şi rezervele lui, în toate farmaciile Hippocrates! Serviciul de informaţii: 022-406-406
 • Reduceri: Vitaminizarea de iarnă
  Joi, 1 Februarie 2018
  O imunitate puternică ne fereşte de boli grave şi de eventuale indispoziţii care pot apărea la trecerea dintre anotimpuri. Hippocrates te îndeamnă la vitaminizarea de iarnă, oferind reduceri la produsele ce întăresc sistemul de apărare. Hippocrates - mereu alături, mereu cu grijă!
 • Ceai Alevia Antitusin, Antigripol şi Imunitate cu reducere 15%
  Vineri, 26 Ianuarie 2018
  Pentru profilaxia infecţiilor acute, calmarea tusei, creşterea rezistenţei organismului, în farmaciile Hippocrates vei găsi ceauri Alevia Antitusin, Antigripol şi Imunitate cu reducere 15%! Un corp sănătos şi o revenire plăcută după perioadele lungi de boală.
Posturi vacante:
Vezi toate posturile vacante...
Sondaj:
Ce asortiment de produse trebuie lărgit în farmaciile Hippocrates?
Rezultatele...
Contacte:
Adresa: Str. Calea Orheiului, 103/3,
MD 2020, or. Chisinau, Moldova
Tel: (+373 22) 45 95 15,
Fax: (+373 22) 45 95 15
E-mail: info@hippocrates.md
Copyright © 2014 HIPPOCRATES | Farmacie. All rights reserved.